PŘÍBĚH KÁVY - JINÝ FAST FOOD

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

PŘÍBĚH KÁVY

 
Příběh poctivé a kvalitní kávy, kterou podáváme v PapaBurgeru

Když se stal v roce 1933 Pieri Amleto prodejcem kávy, netušil, jak skvělá budoucnost ho čeká. V roce 1946 založil jednu z prvních pražíren v Livornu, pro kterou získal potřebnou licenci a započal s pražením, v té době, výhradně kávy z Columbie.
 V roce 1959 převzali potomci zakladatele společnost a rozšířili své působeni po celém Toskánsku, kde zákazníci oceňovali Columbijskou kávu jako jednu z nejlepších na trhu.

S růstem společnosti bylo potřeba udržet kvalitu a individuální přístup zaručující spokojenost zákazníků. Dodavatelé kávy již nebyli vybíráni teritoriálně, ale podle kvality jimi dodávaného produktu. Proto vznikaly standardy kvality pražení, které jsou i po desetiletích fungování společnosti na prvním místě. Sami jsme se měli možnost o tomto přesvědčit a právě proto byla pro nás káva, kterou dostáváte v PapaBurgeru, jasnou volbou.
 Ani nejlepší káva ovšem nemusí znamenat mnoho, pokud není připravena řádně a s péčí. Pracujeme na tom, abychom se v přípravě kávy zlepšovali a servírovali vysokou kvalitu. Používáme dvoupákový přístroj Astoria, kávu meleme čerstvou v mlýnku, dbáme na seřízení stroje.
Zkuste změnu a stavte se na kávu z naší nabídky, věříme, že nebudete zklamáni.
Váš PapaBurger Team

 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky